Social Media Marketing

"Facebook telt meer dan 1 miljard gebruikers per dag" - De Redactie - 28 augustus 2015


Social media marketing

Een Facebookpagina voor mijn bedrijf ? Waarom?

Social Media Marketing via Facebook kan zorgen voor extra zichtbaarheid van je website of je merk. Actief aanwezig zijn op social media platformen zorgt ook voor een betere ranking van je website op Google en andere zoekrobots. Social Media zijn gratis! Gebruik ze op een slimme manier en je ziet de weerslag ervan in uw cijfers. Er zijn tal van voordelen verbonden aan een Facebookpagina, dus het loont de moeite om hier ook aandacht aan te besteden.

Bezin eer je begint

Vaak, heel vaak zelfs hebben bedrijven snel een bedrijfspagina aangemaakt even iets leuks gepost en daar stopt het! Jammer, gemiste kans. Je Facebook publiek moet geboeid blijven, anders ben je ze even snel weer kwijt dan ze gekomen zijn. Laat je adviseren voor je begint.

Pagina aanmaken

Hulp nodig bij het opzetten van een professionele Facebook account? We helpen je op weg en maken dat je pagina er aantrekkelijk uitziet. Neem het uiterlijk van jouw Facebook bedrijfspagina daarom net zo serieus als dat van je webshop of website. Wij zorgen ervoor dat je coverfoto en profielfoto er spetterend uitzien.

Global Pages

Internationale bedrijven die professioneel hun Facebook willen aansturen hebben nood aan een Global Pages structuur. Het maakt bedrijven mogelijk om per land te gaan communiceren naar de lokale inwoners in hun taal en dit vanuit 1 pagina met 1 URL en 1 globaal volgers aantal. Global Pages opzetten in Facebook gebeurd niet zomaar, laat je adviseren!

Facebook advertising

Op Facebook adverteren is bezig met een enorme opmars. Het aantal facebook gebruikers blijft toenemen en veel onder hen consulteren Facebook dagelijks. Facebook maakt het mogelijk advertenties te vertonen aan mensen met hele specifieke interesses, of personen uit bepaalde steden of gemeenten. Dit maakt Facebook advertenties enorm krachtig. Je kan de resultaten van je campagne perfect volgen in allerlei statistieken. Duur, denk je, helemaal niet... je bepaalt zelf het budget !

Enkele voordelen

- beter scoren in Google (SEO)
- vergroot uw naamsbekendheid in uw regio, of bij een nieuwe doelgroep
- stimuleer de online verkoop in uw webshop
- trek nieuwe bezoekers aan naar uw zaak, website of Facebookpagina
- breng potentiële klanten op de hoogte van uw promoties en evenementen
- extra klantenservice
- betrek je publiek bij beslissingen
- gratis reclame
- ...

Contacteer ons gerust voor meer informatie

DUUR ? Helemaal niet! Je kan adverteren vanaf 1 € per dag.

Wat doen wij voor jou...
- analyse van de huidige pagina
- voorstel advertentie concept
- opmaak van advertentie afbeelding
- bepaling advertentie budget en periode
- bepalen van doelgroep voor de advertentie
- opvolging van de campagne en analyse na afloop

Dit alles gebeurd in overleg met de klant!
Je advertentiebudget bepaal je verder zelf. Dit kan vanaf 1 euro per dag !

#Facebook #SocialMedia #Marketing

websites | drukwerk | social media | marketing | webdesign