RUSHdesign uw partner voor ontwerp van websites en drukwerk...

Hallo daar...

"een uit de hand gelopen hobby zorgde ervoor dat RUSHdesign het daglicht zag. Gepassioneerd werken we al 8 jaar om onze klanten tevreden te stellen. Een persoonlijke aanpak is de kracht van ons concept."

Jens De MulderOprichter

NIEUW SOCIAL MEDIA MARKETING

Over RUSHdesign

RUSHdesign...een jonge en vernieuwende kijk op webdesign. Webdesign van zowel statische als dynamische webomgevingen, CMS systemen, nieuwsbrieven en eveneens partner voor ontwerp van drukwerk en logo's.

RUSHdesign bestaat inmiddels 10 jaar, met zijn roots in Geraardsbergen en sinds enkele jaren vanuit Denderleeuw gerund. Dankzij onze scherpe prijzen en persoonlijke aanpak beschikken we reeds over een talrijk aantal tevreden klanten verspreid over Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Een website zorgt voor uw online bestaan, en is het digitaal visitekaartje van uw bedrijf. Een website met wat uitstraling is dan ook belangrijk.
Bovendien wekt een professionele website het vertrouwen bij de bezoeker en vergroot u de kans op samenwerking met deze potentiële klant. Wij zorgen er tevens voor dat u niet teveel betaalt, door het webdesign af te stellen op uw wensen en noden. Wilt u een website die gebruiksvriendelijk is of een partner voor uw drukwerk dan biedt RUSHdesign u de oplossing! Contacteer ons voor meer inlichtingen...

Bij de opstart van een eigen zaak komt heel wat kijken. Het starten van een zaak gaat vaak gepaard met het zoeken naar een goede benaming, gelinkt aan een passend logo. Een logo bevat bepaalde eigenschappen en kleuren die overvloeien in een perfecte huisstijl. Om een professionele indruk na te laten bij potentiële klanten sluit uw website en drukwerk best zo nauw mogelijk aan bij uw huisstijl. Bij tal van deze zaken helpen wij u graag op weg...

Webdesign

ontwerp, layout

Ontwerp van websites voor kleine en middelgrote ondernemingen. Gebruiksvriendelijke websites met mogelijkheid om als klant zelf aanpassingen uit te voeren. We maken gebruik van de laatste technologieën zoals responsive webdesign, zodat de website op eender welk toestel correct wordt weergegeven.

Logo

ontwerp, huisstijl

Bij de opstart van een eigen zaak komt heel wat kijken. Om je zaak herkenbaar te maken en in de kijker te plaatsen is een logo een must.

Drukwerk

ontwerp, realisatie

Voor het ontwerp van drukwerk bent u bij ons eveneens aan het goede adres. Naamkaartjes, flyers, briefhoofden, uitnodigingen, folders, spandoeken, ...

Webhosting

domeinnaam, email, webruimte

Bij het opstarten van een website zorgen we ook steeds voor de webhosting. In samenspraak met de klant registreren we de domeinnaam voor de website. Ook het aanmaken van emails nemen wij voor onze reken. Domeinnaam registratie en webhosting kan ook zonder dat wij instaan voor het ontwerp van de website.

websites | drukwerk | social media | marketing | webdesign